Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 a3 linate te toplanıp cursed santa claus öldürdük buda drop OMG mı WTF mı desem karar veremedim sizce ? [spo1=o_0 > 0_o][/spo][signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hö[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hepsini de bence ;)[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 OMG ne peki bu kolyemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çok iyi gibi gözüküyor ama gayet kötü bir item halbuki...Bütün statlardan koklatmış azar azar...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: MasterLich, 25 Aralık 2005 21:47 tarihinde demiş ki: OMG ne peki bu kolyemi? bizde necklace kolyedir sizde küpe felan diolarsa bilemiyecem[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bunun +1 i iş yapar sanırım jajajajajaj Not : Bu item trade edilemiyor ve merchanta konulmuyor sanırım silene kadar inventorym de kalcak -_-[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o ozelliklerin yerine bi benı koymamıslar ohaa[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ek olarak [spo1=xD][/spo][signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: bilinc, 25 Aralık 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Çok iyi gibi gözüküyor ama gayet kötü bir item halbuki...Bütün statlardan koklatmış azar azar... evet halbuki str bonus 40 + resist olsa neyse.. :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oy maşallah biz kesemedik daha :D hayvan mındar oldu :D:D:D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kullanılabilio mu ? merak ettimde[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Vallaha hll olsun kesmişiniz bizim serverda (xigenon) sabah başladılar saat7 gibi hala ugraşıyolar ben sıkıldım bıraktım :D Bu arada merak ettim kac dk da kestiniz??[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence o kadar uğraşa değicek bi item deil acikcasi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kaç saat sürdü ya?[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yaklaşık 30 - 50 arası 60 + adam daldık 10 dk almadı[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lvl a bakmıoda :S ben kxxx ile baktım 2b canı vardırr çüşün ötesi bişi öldüm kaçtım oradan direk :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok bi iyi item diilki ne omg ne wtf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çıktığı yere bakılırsa biraz omg wtf oluveriyo insan , ha bide cypher çocuğusun galiba öyle hissettim[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 abı bu yaratık nasıl oluo kı ben hec anlamadım ya blood atıom 20 k hp recovery edıo bılen bırı solesınde bızde denıyelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok fazla adam lazım herkes z,r vurucak[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyc_oN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu gerçek mi lem? Doğruyu söyle?[signature][hline]NicK : Lycaon ServeR : CypeR ClaN : TheSorrow Np : 25k Lvl : 60 %89 Job : Shadow Vane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok sanal bu[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyc_oN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Komik cocuk ![signature][hline]NicK : Lycaon ServeR : CypeR ClaN : TheSorrow Np : 25k Lvl : 60 %89 Job : Shadow Vane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 keh keh keh[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar